10dec16:0018:00MASTERCLASS DIETA IN DERMATOLOGIE

Event Details

MASTERCLASS

DIETA IN DERMATOLOGIE

MIT SAU ADEVAR?

Management de caz (principii alimentare, aport caloric, suplimente nutriționale) aplicat și personalizat în acnee, rozacee și îmbătrânirea pielii.

 

VINERI 10 DECEMBRIE 2021, ONLINE, ORA 16:00

LECTOR: DR. VICTOR GABRIEL CLĂTICI

 

Dieta sau regimul alimentar joacă un rol extrem de important în istoria umanității, atât lipsa hranei cât și excesul acesteia asociindu-se cu multiple probleme de sănătate.
Afecțiunile dermatologice, atât ca urmare a frecvenței lor cât și drept consecință a impactului negativ asupra calității vieții, ocupă un rol important în preocupările populației generale, și există nenumărate mituri false despre regimuri alimentare „minune„ care vindecă variatele tipuri de boli dermatologice, inclusiv acneea sau rozaceea, sau încetinesc procesul de îmbătrânire al pielii.
În acest masterclass vom prezenta datele științifice referitoare la dieta în dermatologie, în special pentru acnee, rozacee și îmbătrânirea pielii, inclusiv evoluția din punct de vedere istoric al conceptului. La sfârșitul acestui curs, informațiile și schemele de regim alimentar pot fi aplicate imediat, și se pot realiza regimuri personalizate și adaptate pentru fiecare pacient în parte (în funcție de vârstă, sex, patologie asociată etc.).

 

TAXA DE PARTICIPARE: 170 RON

 

PARTICIPANTII PRIMESC GRATUIT ACCES LA CURSUL

Necesitatea abordarii multidisciplinare a diagnosticului si terapiei insuficientei venoase cronice

CREDITAT CU 18 CREDITE EMC
PE PERIOADA 02.08.2021 – 02.08.2022
Coordonator curs: Conf. Univ. Dr. Carolina Negrei

 

 

more

Time

(Friday) 16:00 - 18:00